Strandkézilabda

2023.07.28. 14:00

Bajnoki döntőt játszanak a győriek

Nem sikerült a szezon elején sikert sikerre halmozó, a Magyar Kupa után két külföldi tornát is megnyerő győri strandkézilabdázóknak a bajnoki főpróba: legutóbbi erőpróbájukon, a Salgótarjánban rendezett Salgó-kupán nem jutott a legjobb 8 közé az együttes. A 11. helyen záró társulat a Vonyarcvashegyen kezdődő bajnoki döntőn szerepel a hétvégén.

Kisalföld.hu

A győriek remélik, lesz okuk örömre a bajnokság végén.

Tizenkét csapat került a bajnoki döntőbe, az együtteseket két hatos csoportba sorsolták. A győriek a Salgótarjánban a 4. helyen záró Salgótarján, az ott a 8. helyezést elérő Dinamit BHC, két mögöttük végző együttes, a SZISE-Lupa, valamint a győriekhez hasonlóan szintén csalódást keltően szereplő topcsapat, a BHC Squadra Buda, továbbá az Electric Movie Venice Beach Boys elnevezésű alakulat társaságában a B jelű hatosba került.

Ma és holnap a csoportmérkőzéseket játsszák le a csapatok. Vasárnap kezdődik az egyenes kieséses végjáték.  A csoportokból az 1–4. helyezettek jutnak a negyeddöntőbe, ahol a keresztjáték során a csoportgyőztesek a másik csoport 4. helyezettjével, a másodikok pedig a harmadikokkal csapnak össze, s a párharcok győztesei vívják majd az elődöntőket.

A győri csapat csoportmeccsei – Péntek: Győri Strandkézilabda Club–Venice Beach Boys, 16.20. BHC Squadra Buda–Győri Strandkézilabda Club, 19.00. Szombat: Győri Strandkézilabda Club–SzISE-Lupa, 12.00. Salgótarjáni Strandépítők–Győri Strandkézilabda Club, 15.20. Győri Strandkézilabda Club–Dinamit BHC, 18.00.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában