Kick-box

2023.06.29. 14:28

Ketten a top 10-ben a VI-GÓ SE-ből

Mészely Réka

Meszlényi Gábor (balról a negyedik) a versenyzőivel Baján.

Ismét Baja adott otthont WFC Európa-bajnokságnak, melyen a mosonmagyaróvári VI-GÓ SE harcosai kimagaslóan teljesítettek. 
Meszlényi Gábor vezetőedző 6 versenyzővel vágott neki a kétnapos megmérettetésnek. Balogh Benjámin két arannyal és egy ezüsttel, Gulyás Bende­gúz két arannyal, Tanyi Boldizsár egy ezüsttel és egy bronzzal, Hun Darinka egy bronzzal, Kutasi Levente két ezüsttel és Spannenberger Belián egy ezüsttel és egy bronzéremmel zárta a versenyt. 
Ezzel a teljesítménnyel az összesített éremtáblázat 5. helyén fejezte be a mosonmagyaróvári sportegyesület a 36 induló csapatból, ami azért is óriási eredmény, mert az előttük végző egyesületek sokkal több versenyzővel képviseltették magukat. 
Meszlényi Gábor kiemelte: „Hatalmas öröm számomra, hogy két versenyzőm, Balogh Benjámin és Gulyás Bendegúz is a top tízben végzett a legeredményesebb harcosok listáján, kétszázhetven induló közül.” 
A klubnál nyáron sincs pihenő: folyamatosak az edzések, és lehet becsatlakozni. Július 16–21. között edzőtábort szerveznek, míg augusztus második hetében a Delta SE-vel közös táboruk is lesz. Legközelebb szeptemberben lesz verseny, az már Ausztriában. 
 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában