Magyar Közút

5 órája

Figyelem! Új időpontban újítják fel a burkolatjeleket a forgalmas autóúton Győr térségében

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából az M19-es autóút Győr és a Felüljáró út közötti szakaszán felújítják a burkolati jeleket.

Kisalföld.hu

A forgalomkorlátozás érinti az M19-es autóút – 813-as főút, illetve a Győrszentiván felől csatlakozó Felüljáró út csomópontjait. Fotó: Magyar Közút

A munkálatokat a múlt héten végezték volna a szakemberek, de az időjárási helyzet ezt nem tette lehetővé. Az új tervek alapján 2024. október 16-án és 17-én, 9 és 16 óra között az M19-es autóutat mindkét irányban lezárják.

A forgalomkorlátozás érinti az M19-es autóút – 813-as főút, illetve a Győrszentiván felől csatlakozó Felüljáró út csomópontjait. A lezárás ideje alatt a közlekedők terelőútként az 1-es és 813-as főutat, illetve az M1-es autópályát vehetik igénybe.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A szakemberek a munkálatok idejére az autósok türelmét és megértését kérik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában