Közérdekű információ

2 órája

Akadálymentesen is intézhetők az adóügyek Sopronban

Októbertől biztosított az akadálymentes ügyintézés lehetősége a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) soproni ügyfélszolgálatának épületében.

Kisalföld.hu

A NAV Győr-Moson-Sopron Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága soproni ügyfélszolgálata a Kis János utca 4. szám alatti, magasföldszinttel rendelkező épület első emeletén található. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kormányhivatallal közösen használt épületben nincs lift, azonban a kormányhivatal a földszinten kialakított egy irodát, ami a belső udvar felől akadálymentesen megközelíthető. A kormányhivatal hozzájárult az akadálymentes iroda közös használatához, ennek köszönhetően már a NAV ügyfélszolgálatára érkező mozgáskorlátozott ügyfelek is méltányos és megfelelő körülmények között intézhetik adóügyeiket. A mozgásukban korlátozottak az épület bejáratainál elhelyezett csengőkkel jelezhetik érkezésüket az adóhivatali ügyintézőknek. Az épület belső udvarában mozgáskorlátozott személyt szállító járművek részére fenntartott parkolóhely található - olvasható a Nemzeti Adó-és Vámhivatal honlapján.

Az ügyfélszolgálat változatlan nyitvatartási idővel fogadja az ügyfeleket. Az ügyintézésre időpontot lehet foglalni a NAV Ügyfélportálján elérhető felületen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában