Erkélyek, udvarok, teraszok

2024.09.26. 12:49

Díjazták a legszebb portákat Győrben

A Virágos Városunk Győr környezetszépítő verseny győzteseit hirdették ki csütörtökön a győri városháza dísztermében. Az eseményen Laczkovits-Takács Tímea alpolgármester elmondta, nagyon népszerű a kezdeményezés, idén is rengetegen jelentkeztek a felhívásra.

Gyurina Zsolt

Cseri Attila családi ház kategóriában nyert, mellette Laczkovits-Takács Tímea alpolgármester

Jó látni, hogy sokan vállalnak többletfeladatot a lakókörnyezet szebbé tételéért, ezzel kiegészítve az önkormányzat erőfeszítéseit. A város vezetésének az a célja, hogy Győr minél virágosabb, színesebb, zöld legyen, ennek érdekében sok kezdeményezésük volt az elmúlt években is. 

Az eredményhirdetésen kiderült, hogy idén 

  • családi ház kategóriában az első helyezett Cseri Attila lett, a második Takács Rezsőné, a harmadik Inhaizer László. 
  • Társasház, lakásszövetkezeti lakótömb kategóriában az első a Szőnyi Márton utca 31-33, a második a Czuczor Gergely utca 15., a harmadik az Ikva utca 15-21 lett. 
  • Erkély kategóriában az élen Papatyi Éva végzett Vinczéné Zalavári Gyöngyi előtt, a harmadik Horváthné Palasics Mária lett. 
  • Az üzletek teraszai kategóriában nyert a Baross Hotel, második a Higgi The Tiki Bár, harmadik a Szomszéd Koktélbár lett. 

A nyertesek kertészeti eszközök és anyagok vásárlására jogosító pénzjutalmat, oklevelet és a győzelmet hirdető táblácskát vihettek haza. 

Az eredményhirdetésen az egyik pályázó, Gazsó Attiláné lapunknak elmondta, hogy sorházi lakásának udvarát ápolgatja szeretettel. Mint mondta, sok időt igényel, de bőven megéri, a legjobb alkalom arra, hogy az ember lelkileg feltöltődjön. Mindig váltogatja az elültetett növények fajtáit, míg férjének kis szőlője és magaságyása van. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában