Menetrendek

2024.08.02. 06:20

Munkanap-áthelyezés miatt változik a vonatok és a buszok menetrendje Győr-Moson-Sopronban is

A munkanap-áthelyezés miatt augusztus 2-án, pénteken az aznapi munkanapra, augusztus 3-án, szombaton a pénteki napra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok - írta a MÁV

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

A tájékoztatás szerint, tekintettel a nyári szabadságolásokra és a Balaton felé várható nagyobb utasforgalomra augusztus 2-án és 3-án az alapmenetrendtől eltérően több közvetlen vonat indul.

A részletes menetrend INNEN>> tölthető le.

A munkanap-áthelyezés miatt a Volánbusz járatainak közlekedési rendje is módosul: augusztus 2-án, pénteken nyári tanítási szünetes munkanapon és a hét utolsó munkanapján, augusztus 3-án, szombaton nyári tanítási szünetes munkanapon,  augusztus 4-én, vasárnap pedig munkaszüneti napon és a hét első munkanapját megelőző napon érvényes menetrend szerint indulnak az autóbuszok. A pénztárak augusztus 3-án munkanapi nyitvatartási rend szerint üzemelnek.

A további részletek a Volánbusz honlapján érhetők el.

A Volánbusz azt kéri utasaitól, hogy a kényelmetlenségek elkerülése érdekében utazásukat lehetőség szerint előre tervezzék meg az emma.mav.hu oldalon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában