Beismerésre 4 év

2024.09.16. 15:10

Szakítás miatt bosszúból, kegyetlenséggel bántalmazta élettársát a férfi Gönyűn

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 38 éves többszörösen büntetett előéletű férfival szemben, aki szakításuk miatt, bosszúból, perceken keresztül, kitartóan bántalmazta az élettársát.

Simon Roberta

A vádirat szerint a férfi tavaly ősszel a gönyűi otthonában tartózkodott letartóztatását követően, ugyanis ide rendelték el a bűnügyi felügyeletét.

A sértett által kezdeményezett szakítás miatti bosszúvágytól vezérelve a férfi percekig, különböző eszközökkel bántalmazta volt párját, hogy a nő számos sérülést szenvedett el. Nyakszirtje, arca több helyen, állkapcsa, mellkasa, válla, mindkét alkarja, térdei, lábszára megsérült, ezen felül eltört az orrcsontja és három bordája, valamint jobb singcsontja, és jobb orsócsontja kificamodott.

A bántalmazást követően a férfi arra utasította a nőt, hogy menjen a fürdőszobába, tisztálkodjon, lássa el a sérüléseit, majd távozzon.

A csonttörések nyolc napon túl gyógyultak, a ficam gyógytartama mintegy hat hétre volt tehető.

Az ügyészség a vádlottat, mint különös visszaesőt vádolta meg aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntettével. Akár hét és fél év szabadságvesztés is kiszabható vele szemben.

Az ügyészség a jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő férfi esetében a bűncselekmény beismerése esetére arra tett indítványt, hogy a bíróság – egyebek mellett – 4 év szabadságvesztésre ítélje.

Az ügyben az érdemi döntést a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában