Rendőrkézre került

2024.07.15. 17:27

Több héten át bujkált a rendőrök elől, végül elfogták az 55 éves győri férfit - videó

Több héten keresztül bujkált a hatóság elől egy 55 éves férfi, akit a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai fogtak el.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

A police.hu információi szerint a Győri Törvényszék lopás, valamint a Fővárosi Törvényszék fegyveresen elkövetett rablás bűncselekmények miatt szabadságában korlátozott egy győri lakost, aki azonban önkényesen megszegte a végzés szabályait.

A nyomozás adatai alapján K. Cs. ez év május 20-án a vele szemben elrendelt bűnügyi felügyelet során testére felhelyezett nyomkövető eszközt eltávolította, majd a hatóság elől menekülve ismeretlen helyre távozott. Ellene a Győri Rendőrkapitányság fogolyszökés bűntette miatt indított eljárást.

A rend őrei július 12-én 11 óra körül Győrben elfogták a körözött férfit, majd előállítását követően a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték, hogy a korábban kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését megkezdje.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában