Eltűnt, keresik

2024.07.20. 09:55

Frissítve: Előkerült a csónak – A vármegyei horgász szövetség ásványrárói tanyaházától tűnt el

Egy horgász értesítette a halőröket

Kisalföld.hu

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége tájékoztatta portálunkat: Az összefogás eredményre vezetett, köszönjük!

Arról számoltak be, hogy egy horgász értesítette a halőröket, hogy a kikötőtől körülbelül egy kilométerre látott egy, a felhívásukban bemutatott ladikot. A lakatot leverték róla: kiderült, ez az. Valóban előkerült. Természetesen a bejelentőnek jár a beígért jutalom.

" Az összefogás eredményre vezetett, köszönjük. Figyeljünk értékeinkre, figyeljünk egymásra, horgásztársaink értékeire!" - tették hozzá. 

Korábban írtuk:

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége felhívásban tette közzé a közösségi felületén: „Eltűnt a ladik, jutalom a nyomravezetőnek!”. 

Fotó: Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége 

Mint írják: a megyei horgász szövetség ásványrárói tanyaházához tartozó, az Ásványi-kikötőben tárolt, képen látható ladikjának nyoma veszett. 

Kérik, akinek bármilyen információja van a vízi járművel kapcsolatban, jelezze a halőri ügyeleti számon (06-30/985-9329) vagy az [email protected] e-mail címen. A nyomravezető jutalomban részesül.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában