Indítvány

2024.07.16. 07:17

Háromszor lopott a dorogi büféből italokat, csokit a betörő

Kisalföld.hu

Forrás: Ügyészség

A vádirat szerint a férfi március 26-án hajnalban az ajtót egy nála lévő késsel jutott be a dorogi büfébe, ahonnan 4 üveg sört lopott. A férfi hazament táskákért, és  azon az éjszakán további két alkalommal ment vissza a büfébe. A férfi 20.000,-Ft. készpénzt, valamint szeszesitalokat, csokoládét, rágógumit, üdítőt és egyéb termékeket lopott, összesen  251.600 forint értékben.

A férfi az ellopott italokat és élelmiszereket otthonában elrejtette, és elfogyasztotta. A készpénzt elköltötte.

Forrás: Ügyészség

Az elkövető visszaeső bűnismétlő, a bíróság 2021-ben lopás valamint garázdaság miatt 2 év 2 hónap fogházbüntetésre, 2021-ben kábítószerrel visszaélés valamint zaklatás miatt 1 év 2 hónap fogházbüntetésre ítélte, ebből 2022. november 6-án szabadult.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő férfit elzárásra és közérdekű munka büntetésre, 251.600,-Ft. összegű vagyonelkobzásra ítélje, valamint a lefoglalt konyhakést kobozza el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában