Koccanások

2024.08.25. 10:30

Balesetek szemtanúit keresi a rendőrség - Elhajtott sofőrök után nyomoznak, akik Győrben és az M1-esen okoztak kárt

Szemtanúkat keres a rendőrség néhány augusztusban történt baleset kapcsán, ugyanis a sofőrök minden esetben elhajtottak.

Kisalföld.hu

Az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, a 119-es kilométerszelvénynél lévő Arrabona pihenőhely töltőállomása melletti szervízúton ismeretlen személy közlekedett járműével még augusztus 15-én 3 óra és 13 óra között. A sofőr feltehetően figyelmetlenség miatt nekiütközött a szervízút bal oldalán parkoló Mercedes Actros vontatóból és félpótkocsiból álló járműszerelvény jobb elejének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Augusztus 12-én 11 óra és 13 óra között Győrben, Galgóczi Erzsébet utca 21. szám előtt ismeretlen személy tolatott a gépjárművével. A sofőr a manővert nem a tőle várható körültekintéssel hajtotta végre, és a gépkocsija hátsó részével az ott várakozó Ford bal elejének nekiütközött. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk vagy a telefonszámot hátra hagyó személy jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszám valamelyikén.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában