Csoportos verekedés

2024.07.20. 08:00

Elfajult az esküvő – Tíz férfi rontotta el a bulit

Garázdaság és más bűncselekmény miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be tíz férfival szemben, akik egy esküvőn verekedtek össze.

Kisalföld.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A vádirat szerint az örömapa Esztergomban bérelt egy klubtermet a lánya esküvőjére, ahol 2021. december 6-án hajnali 1 óra körül két férfi összeszólalkozott. A konfliktus oka az volt, hogy az egyik férfi azt mondta a másiknak:

Már te is nagy embernek képzeled magad!

Ezt a megszólított sértésnek érezte, ezért a hozzászóló arcát többször megpaskolta, majd a két férfi ököllel ütötte egymást – közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség.

A verekedésbe három másik férfi is becsatlakozott: ütötték, rúgták a férfit aki kirobbantotta a vitát. A földre került, a további bántalmazását a felesége akadályozta meg azzal, hogy ráfeküdt és kiabált.

A hangoskodásra kintről többen bementek a terembe és saját családjuk oldalán becsatlakoztak a verekedésbe, ütötték, rúgták egymást. Az egyik férfi az őt ért rúgás miatt feldühödött, felkapott egy vodkás üveget és azzal az ellenfelét nagy erővel arcon ütötte, aki emiatt erősen vérezni kezdett. Őt a hozzátartozói kísérték ki a teremből. Az egyik verekedő férfinak orrcsonttörése, és maradandó fogyatékosságot eredményező  szemsérülése keletkezett.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság az orrcsonttörést és szemsérülést okozó férfit börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra, a további kilenc verekedő férfit, köztük az örömapát pénzbüntetésre ítélje – közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában