Kábszerest fogtak

2024.07.12. 16:42

Ácson bukott le a pikós sofőr - Csomagtérbe dobta a metamfetamint

Kábítószer birtoklás bűntette miatt a Komáromi  Járási Ügyészség a letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki éjszaka szállított drogot a gépkocsijában.

Kisalföld.hu

Az ügyészség indítványa alapján a Komáromi Járásbíróság az elkövető letartóztatását egy hónapra elrendelte a bűnismétlés veszélye miatt és a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében.  A végzést az ügyész tudomásul vette, az  elkövető és védő fellebbezést jelentett be.

A vád szerint a komáromi férfi július 9-én kábítószernek minősülő anyagot, metamfetamin tartalmú pikót szerzett, amelyből fogyasztott is. Majd az általa megvásárolt szlovák hatósági jelzésű személygépkocsi csomagterébe tette. Az elkövető ezután hajnalban 01 óra 05 perckor Ácson keresztül hajtott autójával, amikor is a rendőrjárőrök megállították. A csomagtérben a kábítószert, valamint a fogyasztáshoz használt eszközöket megtalálták, és lefoglalták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában