Időjárás

2024.09.12. 03:45

A hétvége időjárása - Eső + brutális lehűlés Győr-Moson-Sopronban

Nem sokat pihent időjárásunk, már úton is a következő front. A változékonyságról szólnak a következő napok: csütörtökön még 20 fok is lehet, de péntektől kiadós mennyiségű eső, megerősödő szél várható. Igazi késő őszies lesz az időjárás a következő napokban Győr-Moson-Sopronban.

Kisalföld.hu

Csütörtök
A Nyugat-Dunántúlon jelentős mennyiségű eső hullhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúl északnyugati felén 14 és 20 fok között alakul, a nyugati határ mentén délelőtt áll be a maximum-hőmérséklet. A hétvége időjárása még ennél is cudarabb lesz.

hétvége időjárás
A hétvége időjárása inkább a késő őszre emlékeztet

Péntek
Nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, Többfelé kell számítani esőre, záporra. Több helyen kiadósabb mennyiségű csapadék is hullhat. A hőmérséklet hajnalban 8 és 17, délután 10 és 28 fok között alakul, nyugat felé haladva lesz a hűvösebb idő.

Szombat 
Több helyen számíthatunk esőre, záporesőre a Dunántúlon. A hőmérséklet minimum 6 és 11 fok között alakul. A maximum 11 és 18 fok között valószínű, a tartósan csapadékos tájakon lesz a hűvösebb.

Vasárnap
Többfelé várható eső, zápor, főleg a Dunántúlon nagyobb mennyiség is hullhat. A minimum-hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul. A csúcsérték 10 és 18 fok között várható, a tartósan csapadékos tájakon lesz a hűvösebb.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában