kisalfold.hu videó

2024.07.25. 15:58

Sajtóbejárás - Megújult az ETO Park Szolgáltató és Élményközpont – Videó

Sok éves „Csipkerózsika álom” után újra életre kelt Győrben, a szellemplázaként is emlegetett ETO Park Szolgáltató & Élményközpont. Szeptemberre szinte teljesen befejeződik a csaknem két éves megfeszített felújítási munka. Már az eltelt időszakban is számos mérföldkőhöz érkezett a létesítmény rekonstrukciója, és a folyamatos fejlődés azóta sem torpant meg, ami szemmel látható kívül–belül. Ebbe kaptunk bepillantást csütörtökön.

Simon Roberta

Fotó: Krizsán Csaba

„Szellempláza” időszak már a múlté, napról-napra egyre több látogató keresi fel a teljesen újjászületett ETO Park Szolgáltató & Élményközpontot, melynek tulajdonosa, üzemeltetője és bérlői egy nagyszabású eseménysorozattal készülnek a létesítmény megnyitójára. Olyan sztárvendégeket nyertek meg maguknak szeptember 20-ára, mint a Valmar és a Halott Pénz.

Az idáig vezető út 

A bevásárlóközpont átfogó rekonstrukciója során ügyeltünk arra, hogy minden szegletet megújítsunk és modernizáljunk. Ezen erőfeszítéseknek köszönhetően mára már számos nagy és ismert márkával töltöttük meg a házat. A régi közönségkedvencek mellett, mint a Cutler Fitness vagy a Happy Skin kozmetika, olyan új bérlőkkel gazdagodtunk, mint a DM, hazánk egyik legnagyobb Aldi üzlete, a Pepco, az EcoFamily, a Háda vagy éppen a hamarosan megnyitásra kerülő CCC és HalfPrice

– mondta el Simon Csaba, a létesítményt üzemeltető WHB Facility Management Kft. ügyvezetője.

Az üzletek mellett az ETO Park sokszínűségét számos közigazgatási iroda - Okmányiroda, GYHG ügyfélszolgálati iroda; egészségügyi szolgáltatók – Fájdalom Ambulancia, Rába Medical Center, Kulcs Patika –, valamint Képgaléria is színesíti. Az Élményközpont komplex szolgáltatásait éttermi kínálata és szórakoztató partnerek, például az Elit Sport teszik teljessé. 

A játékoskedvű fiataloknak is kedveznek, ugyanis a felső szinteken óriási játékbirodalmat alakítanak ki ninja pályával, szabadulószobákkal és lövöldöző tereppel. Az Elit Sport pedig 42 féle interaktív játékot vonultat fel, így az e-sport valódi élménnyé és mozgássá válik a ledfalak előtt.

Az üzletek és szolgáltatóegységek mellett elektromos autótöltők, fedett motor- és kerékpártároló és jegymentes parkolási rendszer is helyet kapott az évek során. Létrehozták az "ETO KUCKÓ" nevű gyereksarkot, de lesznek emeletenként baba-mama szobák is.

DSC_9991
Simon Csaba, a létesítményt üzemeltető WHB Facility Management Kft. ügyvezetője
Fotó: Krizsán Csaba

A Grand Opening 

A nagy átalakulást szeptember 20-án egy „Grand Opening” eseménnyel ünneplik, ahol akciókkal, nyereményekkel, játékokkal és nagyszabású koncertekkel várják a győrieket és az agglomerációból érkező látogatókat. Ez az esemény jelképezi majd az új korszak kezdetét. 

Szikszai Zsanett, a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. marketing vezetője szerint a nagyszabású kifejezés ez esetben pedig nem túlzás, hiszen

 a hangulatért többek között olyan kiemelkedő előadók felelnek majd, mint a Halott Pénz vagy a VALMAR, míg az est házigazdái Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna lesznek. 

A koncerteken kívül további izgalmas programokkal, meglepetés fellépőkkel, bemutatókkal és night shoppinggal várják majd a látogatókat.

DSC_9982
Szikszai Zsanett, a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. marketing vezetője.
Fotó: Krizsán Csaba

Az eseménysorozathoz kapcsolódóan elindítjuk a „Kabala Kaland” elnevezésű gyermekrajzpályázatunkat is, melyre a 6 és 14 éves korosztályba tartozó kis művészek kreativitására bízzuk az ETO Park egyedi kabalájának megalkotását. Az első három helyezettet értékes pénznyereményben részesítjük, míg a nyertes rajzából életre keltjük a kabalafiguránkat. Célunk, hogy a szeptember 20-i Grand Openingen ha nem is „élőben, de grafikai rajzon már be tudjuk mutatni a figurát. 

– jelentett be Szikszai Zsanett.

A következő napokban óriás nyereményjátékkal is készülnek, a vásárlók között hetente sorsolnak majd különböző értékes ajándékot, a fődíj pedig – amit a Grand Openingen adnak át - 500 ezer forint készpénz lesz, így érdemes mindenkinek szerencsét próbálnia.

Célok 2024. második felére 

Idén év végéig a fő cél a teljes telítettség elérése, azaz 100 %-os bérlői kihasználtsággal fogunk működni. Ez 50 üzletet és szolgáltatóegységet jelent.

– tette hozzá Simon Csaba.

Az ETO Park teljeskörű felújításon esett át, de itt még nincs vége a fejlesztéseknek. 

Hamarosan egy gyorsétteremlánc driveja is megjelenik a parkolóban, valamint elkezdték az ETO Hotellel összekötő üveghíd építését is. Így csak néhány lépésre lesznek a helyi élmény és egyéb szolgáltatások a vendégeknek. A tervezéskor arra is figyeltek a kivitelezők, hogy a meccsekre érkezők könnyen bejuthassanak a stadionba a plázából. A hotel is nagyobb átalakításon megy majd keresztül, ugyanis wellness szállodává varázsolják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában