3500 négyzetméteren 120 ezer termék

2024.07.27. 07:45

HalfPrice nyílik szeptembertől Győrben az ETO Parkban

Az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont sajtóbejárásán jelentették be, hogy szeptember 20-án HalfPrice üzlet nyílik Győrben. Mintegy 3500 négyzetméteren 120 ezer termék közül válogathatunk majd.

Simon Roberta

Fotó: Krizsán Csaba

A legnagyobb partnere lesz az ETO Parknak a CCC, ugyanis egy 600 négyzetméteres üzlet beépítésén dolgoznak, de a cégcsoporthoz tartozó HalfPrice is megnyitja grandiózus 3500 négyzetméteres üzletét Győrben.

- Az újjászületés az az irány, ami minket is megfogott. Kerestük azokat a lehetőségeket, ahol nemcsak a márkánk hírnevét tudjuk tovább öregbíteni, hanem az új koncepcióinkkal ki is tudunk teljesedni - mondta el Kalovits Gábor, a CCC Hungary Shoes Kft. ügyvezetője, hogy miért Győrt és az ETO Parkot választották a 4. üzletük megnyitásához.

DSC_0010
Kalovits Gábor, a CCC Hungary Shoes Kft. ügyvezetője
Fotó: Krizsan Csaba

- A HalfPrice hazánkban még gyerekcipőben jár, de a Győrben nyíló üzlet lesz a leggrandiózusabb. Egyik ékköve a magyarországi és az egész kelet-európai tevékenységünknek - tette hozzá Kalovits Gábor, aki azt is elárulta, hogy a tervek szerint a Grand Openingen nyitják meg mindkét üzlet kapuit. 

A kivitelezési munkálatok jól haladnak, így jó eséllyel szeptember 20-án már nézelődhetünk és vásárolhatunk az új CCC és HalfPrice boltokban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában