Több mint 200 program

2023.07.08. 16:46

Megnyitotta kapuit a négykarikás gyár Győrben - Íme, a jármű és motorgyár kulisszatitkai az Audiban - fotók

Rengeteg érdeklődő, több mint 200 program, számos helyszínen Győr legnagyobb gyárterületén. Öt év után ismét tárt karokkal várta, az idén 30. jubileumát ünneplő négykarikás vállalat a látogatókat.

Simon Roberta

Nehéz lenne felsorolni mennyi programmal készültek a szervezők, hiszen valamennyi szakterület megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt. Fotók: Bella Violetta

Ezrek készítettek fotókat a különböző Audi, Porsche, Lamborghini, Cupra modellek mellett és figyelték kíváncsian milyen munka zajlik a gyártósorokon, tesztkabinokban. A műhelytitkok mellett finom ételekkel, állásajánlatokkal, koncertekkel, gyermekprogramokkal is várták az érdeklődőket.

Az Audi Hungaria dolgozóinak remek lehetőséget ad, hogy a nyílt nap alkalmával testközelből is megmutassák családjaiknak, mit is csinálnak pontosan a gyáron belül. Az élménynapon azonban az is egy kicsit részese lehetett az Audi titkos világának, aki csak messziről szemléli a hétköznapokban az autóipar változását, vagy kíváncsi volt mit rejtenek a Győrön belüli "kisváros" falai.

Nehéz lenne felsorolni mennyi programmal készültek a szervezők, hiszen valamennyi szakterület megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt. A motorgyártástól kezdve a járműgyáron és a szerszámgyáron át a műszaki fejlesztésig minden megtekinthető volt. A mindennapi gyártás folyamataiba az acélvágástól kezdve, a préselésen, a motorok tesztelésén át, az utolsó csavarbeszerelésig, sőt még a kész autók kiszállításába is betekintést kaptak a látogatók.

Az expo sátorban is nagyon sok újdonsággal ismerkedhettek meg résztvevők, hiszen az autóipar transzformációja az Audi Hungariára is hatással van. Így nem csak az elmúlt három évtized sikereibe, hanem a jövőbeni terveikbe is betekintést adtak a dolgozók. Mivel a nyílt nap egyben remek emléknap is, így számos szuvenírrel, helyben készített aprósággal távoztak a résztvevők. A legnagyobb rajongók pedig a márkával fémjelzett ajándékokkal tértek haza.

Várjuk Olvasóink további felvételeit!

Te is ott voltál az Audi Hungaria idei Nyílt napján? Küldd el nekünk és írd meg, mit tetszett a legjobban a [email protected] emailcímen.


 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában