Repültek a pofonok

7 órája

Sztárbox – Négy kiütés is borzolta a celebek vasárnapját a ringben – Képgaléria

A Sztárbox című televíziós műsor hetedik versenynapján, vasárnap négy mérkőzés, három elődöntő és a Nagy visszatérők csatája zajlott a ringben. Nem volt hiány az izgalmakban, négy technikai KO-t is láthatott a közönség, és a Sztárbox tévénézői.

Kisalföld.hu

A Sztárbox című televíziós műsor hetedik versenynapján, vasárnap négy mérkőzés, három elődöntő és a Nagy visszatérők csatája zajlott a ringben. A Sztárbox vasárnapi adása ismét nem mindennapi izgalmakat tartogatott, négy sztárpáros esett egymásnak a győzelemért.

Sztárbox – négy kiütés is borzolta a celebek vasárnapját a ringben.
Sztárbox – négy kiütés is borzolta a celebek vasárnapját a ringben.
Fotó: Fotók: RTL Sajtóklub

Sztárbox –négy KO a ringben

Mivel Miller Dávid orrsérülése miatt visszalépett, így Sárközi Ákos mérkőzhetett az elődöntőben a továbbjutásért Horváth Tomival, akit a második menetben technikai KO-val búcsúztatott, így Sárközi Ákos küzd majd a Szuperdöntőben. 

Férfi középsúlyban Szecsei Valter és Törőcsik Dani csaptak össze. Szecsei Valter keményen bokszolt, viszont a negyedik menet előtt feladta a küzdelmet Törőcsik Dani ellen, így a tetoválóművész jutott be a Sztárbox Szuperdöntőjébe. 

A Sztárbox új évadának hetedik adásában Czutor Zoli és Németh Kristóf újra ringbe léptek A nagy visszatérők csatájában. Ez a csata is komoly mérkőzést ígért, mivel mindkét versenyző többet szeretett volna magából mutatni. Végül Czutor Zoli a második menetben technikai KO-val győzött Németh Kristóf ellen.

Az este utolsó mérkőzése a nehézfiúk között zajlott. A műsorban Mészáros András szintén technikai KO-val búcsúztatta Lmen Pralát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában