Otthon

2 órája

Melegséget árasztanak az ősz és a tél trendszínei

A trendekkel és stílussal foglalkozó amerikai Pantone Intézet közzétette őszi-téli palettáját, amelyen izgalmas színeket találunk otthonunk berendezéséhez.

Pomaranski Luca

Forrás: www.colorxs.com

Ősszel, amikor elkezdünk egyre több időt tölteni az otthonunkban, a fókusz a lakberendezésre terelődik. Ilyenkor elsősorban melegséget árasztó színekre vágyunk, ezeket alkalmazva a falakon, bútorokon, lakástextileken és kiegészítőkön kuckós és otthonos hatást érhetünk el.

A „Pureed Pumpkin” árnyalat például fűszeres narancsos tónusaival tökéletesen hozza az ősz hangulatát, míg a „Cherry Tomato” vibráló, energikus pirosa ragyogást visz a térbe. A „Rain Forest” árnyalat mély, gazdag zöldje nem klasszikus őszi szín, mégis csodás, különösen semleges színekkel, például bézzsel vagy szürkével kombinálva. A „Starlight Blue” halvány, éteri kékségével frissességet és tisztaságot áraszt, a tél csendes, nyugodt reggelei inspirálták.

A „Misted Yellow” lágy, visszafogott sárga árnyalata finoman ragyogó hatást kelt, akár az őszi napfény sejtelmessége és melegsége, míg a kifinomult „Almond Milk” a tisztaságot és az egyszerűséget jelképezi, s neutrális színével bármilyen tér alapja lehet, például földszínekkel kombinálva.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában