Kis Laura fejére is került korona

2 órája

Miss Universe Hungary - Harmadik udvarhölgy lett az egyik győri szépség

Kiderült ki nyerte az idei Miss Universe Hungary döntőjét. 12 szépséges lány közül többek fejére is korona került. Győri lányok is szép eredményekkel tértek haza.

Kisalföld.hu

Jobb szélen Kis Laura Dóra, a győri szépség, akit harmadik udvarhölgynek választott a zsűri. Fotó: Miss Universe Hungary

Szombat este tartották a Miss Universe Hungary döntőjét, ahol 12 gyönyörű lány közül választott a zsűri. A Miss Universe Hungary 2024 nyertese egy éven keresztül képviseli majd hazánkat, illetve részt vesz Mexikóban a döntőn. Végül vasi lány fejére került a korona, dr. Kenéz Nóra lett a királynő. Nem sokon múlott, hogy győr-moson-soproni lány győzzön.

Gyönyőrű lányok versenyeztek a Miss Universe Hungary döntőjében. A jobb szélső két lány, Laura és Nóra szobatársak voltak. Mindkettőjük fejére került korona. Fotó: Kis Laura / Facebook

Több udvarhölgyet és közönségkedvencet is választottak. A győri szépség, Kis Laura Dóra, mint harmadik udvarhölgy távozhatott a döntőből. Mint megtudtuk a tábor alatt szoros barátságot kötött a győztes Kenéz Nórával, akivel szobatársak is voltak.

Közösségi oldalán meghatottan írt az elmúlt hét történéseiről és a felkészülési időszakról. Gratulálunk a koronához!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában