Korábban is bizonyítottak

5 órája

Két győri lány a Miss Universe Hungary döntőjében

A budapesti Andrássy úti W Hotelben megtartották szeptember 14-én a Miss Universe Hungary elődöntőjét, ahol kiderült, ki az a 12 gyönyörű lány, aki ott lehet a döntőben és színpadra léphet a koronáért, valamint a világdöntőbe jutásért. Több győr-moson-soproni versenyzőért is izgulhatunk.

Simon Roberta

A világ egyik legismertebb és elismertebb szépségversenyét idén 73. alkalommal rendezik meg Magyarország. Hosszabb szünet után tavaly tért vissza a nemzetközi sorozat mezőnyébe is a Miss Universe Hungary.

A döntőbe jutott 12 szépség.

Idén 636 lány nevezett a versenyre, akik közül igen nagy kihívás volt a legjobb 12 kiválasztott közé bejutni. Ők fogják méltóképpen képviselni a megmérettetés szellemiségét a szeptember 28-i döntőn az Operettházban. 

Az ország minden pontjáról jelentkeztek gyönyörű lányok, Győr-Moson-Sopront két lány is képviseli a szombati döntőben.

Árki Dominika és Kis Laura is győri lányként került a döntőbe.

A győri Árki Dominikát már nem nagyon kell bemutatni a Kisalföld olvasóinak, számos szépségversenyre bejutott már, a sikert mégis a Magyarok Világszépe 2023-as döntőjének első udvarhölgyi címe hozta meg számára. Tavaly augusztusban nyerte el a Miss Toursim World Hungary 2023-as címet, győzelmével részt vehetett a világversenyen, amit Kínában rendeztek meg. Akkor a szépségversenyre hetven országból érkeztek szépségkirálynők, végül Dominika a legjobb 10 közé jutott. Azóta modellkarrierje is egyre feljebb ível.

Árki Dominika már több versenyen bizonyított. Fotó. Kalamár Sándor

A szintén győri kötődésű Kis Laura Dóra neve is ismerősen csenghet, ugyanis 2022-ben őt választotta a Tündérszépek országos szakmai zsűrije Győr-Moson-Sopron vármegye legszebbjének és juttatta tovább az országos döntőbe. Laura azóta számos megmérettetésen vett részt, tavaly például a Miss Universe top 16-ba került, így idén tapasztaltabban vág neki tábornak.

Kis Laura a Tündérszépek után duplázik a Miss Universe Hungary döntőjében. Fotó: Kisalföld

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában