Hídpiknik

2024.08.19. 13:17

Piknik a pinnyédi hídon - Programok szárazföldön és vízen a városrész legnagyobb nyári rendezvényén

Negyedszer is Pinnyédi Hídpiknik. A korábbi évek népszerűségének köszönhetően, a nemzeti ünnep előtti napon, idén is színes programokkal várták a városrész lakóit és minden érdeklődőt.

Dániel Viktória

Fotó: Csapó Balázs

Senior örömtánc és ringató foglalkozás alapozta meg a IV. Pinnyédi Hídpiknik hangulatát.

-Úgy látom idén vagyunk a legtöbben itt a régi pinnyédi híd lábánál, különösen sok kisgyermekes családot látok, aminek külön örülök - mondta el a megnyitón Radicsné Csőre Andrea főszervező, az Újvárosi Művelődési Központ igazgatója, aki külön a közönség figyelmébe ajánlotta a soron következő Kolompos zenekar koncertjét. Az együttes a hagyományok és értékek képviseletét ötvözi a gyerekzenével, ezért sok család szívébe lopták már be magukat.

A nap folyamán vizes játékok, KRESZ park és rengeteg koncert és fellépő várta a látogatókat. Az eseményen első alkalommal láthatták a résztvevők az AURORA FolkGlamour mesés divatbemutató előadását. A standoknál pedig gasztronómia élményeket szerezhettek és kézműves portékák közül válogathattak az érdeklődők. 

A nap zárásaként a Pál Utcai Fiúk zenekar lép majd fel, az esemény előtt a város vezetői is köszöntik majd az egybegyűlteket. Végezetül pedig a látványos fáklyás felvonulás teszi majd fel az i-re a pontot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában