Aktív Kalandor

2024.08.27. 17:01

A legszebb kilátót keresik

Az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ a 2024-es év kilátóját és turistaházát keresi, a díjra pedig esélyesek a Taeg Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. épületei.

Kisalföld.hu

A társaság 10 kilátóval várja a Sopronba látogatókat. A Soproni-hegyvidéken, a Dudlesz-erdőben vagy a fertőrákosi dombokon megtett kilométerek után a Muck Turistaház várja a csoportokat vagy a Roth Turistaház a családokat. 

„Ötödik éve keressük a legszebb panorámájú tornyot és a legkellemesebb turistaszálláshelyet. Jelöld kedvencedet augusztus 31-ig, hogy az egész ország szavazhasson rá, és akár elnyerheti Az Év Kilátója vagy Az Év Turistaháza címet. Ha vérbeli kalandor vagy, biztosan ismersz egy-két izgalmas helyet” – olvasható az Aktív Kalandor honlapján. 

A jelöléseket az aktivkalandor.hu weboldalon lehet beküldeni, melyek közül a tíz-tíz legjobbra lehet szavazni szeptember 23-tól a döntőben. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában