Örökzöld slágerek

2024.07.30. 09:12

Évfordulós pikniket tartanak Sopronban

A Páneurópai Piknik 35. évfordulója és az államalapítás ünnepe alkalmából idén is megrendezik a Soproni Pikniket augusztus 16. és 18. között, amelynek ezúttal a Lővér Kemping ad otthont.

Kisalföld.hu

Sopronban fellép az Intim Torna Illegál is.

Természetesen a városi ünnep ingyenesen lesz látogatható. A szervezők már lázasan készülnek a családi és könnyűzenei programsorozatra, és folyamatosan ismertetik a rendezvényt. 

Az már biztos, hogy augusztus 16-án, pénteken este a legendás Lord zenekar hozza el örökzöld slágereit, de előtte Cserihanna is a színpadra lép, aki a hazai alternatív pop színterének egyik legkülönlegesebb fiatal előadója, páratlan humorral és öniróniával. Az est zárásaként az Intim Torna Illegál klasszikusai csendülnek fel. A valódi szombat estéhez hozzátartozik a pörgés és a tánc. A hozzávalót augusztus 17-én hazánk egyik legnépszerűbb lemezlovasa, Andro adja majd a Soproni Nagyszínpad aznapi zárásaként. Előtte a húrok közé csap a Leander Kills zenekar is. 

Augusztus 18-án a városba érkezik az Animal Cannibals, de a ’60-as, ’70-es évek jellegzetes zenei világának elsöprő energiája is megjelenik a kempingben, köszönhetően az Ivan & The Parazol tagjainak. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában