Családokat várnak

2024.05.28. 10:57

Rekordkísérletre készülnek a Komárom-Esztergom vármegyei horgászok

A Komárom-Esztergom Vármegyei Horgászegyesületek Szövetsége (KEMHESZ) szervezésében rekordkísérletre készülnek a vármegyei horgászok a hétvégén a tatai Cseke-tavon, az „egyszerre, egyidőben spiccbottal horgászó család” kategóriában.

Kisalföld.hu

Június elsején, szombaton nyolc órától lehet regisztrálni a versenyre, melyen párosok indulhatnak egy 14 év alatti gyermekkel és egy 18 év feletti felnőttel. A verseny reggel 9 órától fél 11-ig tart, majd a programot zenés műsor színesíti, valamint a halakról és a horgászatról tart ismeretterjesztő előadást Osvald Zsolt, a szövetség ügyvezetője. 

Rekordkísérletre készülnek a Komárom-Esztergom vármegyei horgászok a hétvégén.
Rekordkísérletre készülnek a Komárom-Esztergom vármegyei horgászok a hétvégén.
Fotó: Illusztráció

A rendezvényre várnak minden érdeklődőt, jelentkezni a 70/251-8863 -as telefonszámon lehet. Az eredményhirdetésre fél egykor kerül sor, közben a tó partján lesz ugrálóvár, célbadobás, halfelismerő verseny. 

A szövetség, mint a vármegye legnagyobb civil szervezete, kiemelt figyelmet fordít az utánpótlás nevelésére, a fiataloknak szóló programokra. 

– A rendezvény elsődleges célja a horgászsport népszerűsítése, a halak, a víz megismerése, megismertetése, valamint figyelemfelhívás a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra. A program a MOHOSZ pályázatainak támogatásával valósul meg – ismertette Zoltai Dániel, a KEMHESZ elnöke. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában