2024.01.29. 20:21
A soproni Erhardt Zoltán lett az Év vendéglőse 2023-ban
Erhardt Zoltánnak ítélte 2023-ban az Év Vendéglőse díjat a Magyar Vendéglátók Ipartestülete tagsága. Az Erhardt Étterem, Panzió és Kézműves Pékség tulajdonosa a siker titkát a minőségi alapanyagokban és a jó csapatmunkában látja.
Fotó: Szalay Károly
Erhardt Zoltán a folyamatos megújulás híve. Konyháját a regionális ízek jellemzik és olyan kedvelt, magyar fogások, melyek modern konyhatechnológiával, hagyományos receptúra szerint készülnek. Közel 20 éves törzsvendégkörére éppoly büszke, mint kollégáira. A jó kenyér a szenvedélye, a Magyar Kézműves Kenyértársaság tagja.
Az Év Vendéglőse díjat 2001-ben alapította a Magyar Vendéglátók Ipartestülete. A díj odaítélésénél mindenkor kiemelkedő szempont az eredményesen végzett munka, a vendéglős társadalom tekintélyét öregbítő, tisztességes szakmai magatartás és a példamutató közéleti tevékenység is. A díjazott olyan vendéglős kell hogy legyen, aki szakmaszeretetével, tudásával példaképül szolgálhat a felnövekvő generációk és a pályatársak számára.