Bármilyen technika megengedett és korhatár sincs

2023.07.30. 14:19

Figyelem! Alkotói pályázatot indul a Szentiváni tölgyesért

"A pályázat célja, hogy a rácsodálkozzunk a minket körülvevő természetre és a tölgyesre, illetve alkotásaink segítségével megosszuk egymással, hogy számunkra mit jelent ez a kis erdősáv." - írja a Szentiváni Oköszeglet Egyesület a "Nekünk a szentiváni tölgy az Év Fája" című alkotói pályázat meghirdetésében.

Bella Violetta

A Szentiváni tölgyes egyelőre a második helyen áll a Szekszárdi Remete Berkenyéje mögött, ám csak mindössze száz szavazattal. A szervezők figyelmeztetnek: sok az érvénytelen voks, mert az e-mailben kapott linkre, ami a szavazás utolsó momentuma lenne, kevesen kattintanak rá.

Bárki indulhat, ám csak egyetlen alkotással, melyet digitális formában kell elküldeni augusztus 18-áig a [email protected] emailcímre. Várnak tehát fotót, rajzot, videót, zenét, hangot, egyedül a szerzői joggal védett tartalmak szabnak határt a fantáziának, azaz mindenki szak a saját szellemi termékét használhatja. Erről nyilatkozatot is kell csatolni az emailben. 

A nyerteseket augusztus 31-ig emailben értesítik.

A befogadott alkotások beküldői és egy kísérőjük, meghívást kapnak vezetett sétára a győr-győrszentiváni tölgyesbe, melyen Kun Zoltán élővilág- és tájvédelmi szakértő kalauzolja majd a résztvevőket. A befogadott szabályszerű alkotásokat, egyedi sorszámmal jelölve, töltik majd fel a „Szentiváni Öko Szeglet” nyilvános Facebook oldalára. Az alkotások 2023. október 2-ig lesznek elérhetőek, megtekinthetők a Facebookon."

Az alkotói pályázat nem titkolt célja népszerűsíteni a szentiváni tölgyest, és a figyelem ráterelésével is segíteni a beérkező szavazatok számát, hiszem a SzÖSz indította a fatársulást az Év fája 2023 versenyen. Jó eséllyekkel indult egyébként a szavazás kezdetén, ám az utóbbi hetekben veszített a lendületből a győri természeti érték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában