Tündérszépek 2024

2024.07.27. 10:00

Tótpeti Lili és Kárpáti Rebeka segíti a soproni és a győri szépségeket – fotók

A Tündérszépek 2024 döntőjét szeptember végén rendezik meg Budapesten. Addig is eseménydús nyár vár a lányokra, többek között felkészítő táborban vesznek részt, és portfóliófotózásokon, klipforgatásokon kell bizonyítaniuk. Vármegyénket a soproni Magyar Dóra és a győri Algács Lia képviselik a fináléban. Tótpeti Lili a 2020-as verseny szépségkirálynője, és Kárpáti Rebeka modell is segíti a versenyzőket.

Ollári Gergely

Múlt héten a döntős versenyzők részt vettek egy felkészítő napon a fővárosban, ahol profi stáb gondoskodott arról, hogy elkészüljenek a lányok fotói, illetve bemutatkozó kisfilmjei a döntőre. Profi stúdióban és a Városligetben is forgattak a versenyzőkkel. Kárpáti Rebeka csapata is velük volt a felkészítés során, többek között megtörténtek az első egyeztetések, méretvételek, hogy ki, milyen estélyi ruhát viseljen majd a fináléban. Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek verseny szépségkirálynője is segítette a versenyzőket. 

Tótpeti Lili és Kárpáti Rebeka is segíti a soproni és a győri szépségeket a Tündérszépek versenyben.
Tótpeti Lili és Kárpáti Rebeka is segíti a soproni és a győri szépségeket a Tündérszépek versenyben. 
Fotó: Fotó: MW-archívum

Miután a lányok megérkeztek, átadták számukra a "Tündérszépek" feliratú pólókat, majd a fodrászhoz irányították őket, aki elkészítették a kívánt frizurákat. Ezt követően a profi sminkes székébe ültek át, majd bemutatkozó kisfilmeket forgattak, és egy fotózáson is részt vettek. A program a Városligetben folytatódott, itt is rövid videókat készítettek a versenyzőkkel, és különböző jeleneteket rögzítettek a szakemberek. 

Tótpeti Lili szépségkirálynő is segíti a versenyzőket 

– Amíg vártunk a klipforgatásra és a fotózásra, külön szobában lehetőségünk nyílt megismerni egymást. Különleges pillanat volt, amikor a 2020-as Tündérszépek verseny győztese meglátogatott minket. Ő sok hasznos tanáccsal látott el bennünket, megosztva tapasztalatait és inspirálva minket a továbbiakra – emlékezett vissza az élményeire a soproni Magyar Dóra. 

  • Fotózás és klipforgatás 
  • Közös ismerkedés 
  • Készülnek a fináléra
     
Vármegyénket a soproni Magyar Dóra és a győri Algács Lia képviselik a Tündérszépek 2024 fináléjában.
Vármegyénket a soproni Magyar Dóra és a győri Algács Lia képviselik a Tündérszépek 2024 fináléjában.

– Pozitívan tekintek vissza erre a napra. Egy profi stáb várt minket aznap, akik gondoskodtak mindenről. Miután elkészítették a hajunkat és a sminkünket klip forgatáson és fotózáson vettünk részt. A nap nagyon pörgős volt, csak akkor volt lehetőségünk egy kicsit megismerni egymást, amíg vártunk, hogy sorra kerüljünk a fotózáson, illetve a klip forgatáson. Mindenki kedves volt és segítőkész, nagyon jó hangulatban telt el ez a nap számunkra. Alig várom a felkészítő tábor további programjait, és persze a nagy szeptemberi finálét – fogalmazott portálunknak Magyar Dóra. 

Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek verseny szépségkirálynője is segíti a versenyzőket a felkészülésben.
Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek verseny szépségkirálynője is segíti a versenyzőket a felkészülésben.
Fotó: MW Archívum

Algács Lia is osztotta a soproni lány véleményét. –Nagy élményt adott nekünk ez a fotózás, rengeteg új emberrel ismerkedhettünk meg. Többek között Tótpeti Lilivel is, aki segített nekünk a versennyel kapcsolatos kérdésekben, és támogatóan állt hozzánk. Az egész nap nagyon profi volt,  jó volt a hangulat, és feloldódva készülhettünk a döntőre –mondta el kérdésünkre a győri Algács Lia. 

A soproni Magyar Dórára, és a győri Algács Liára a nyár folyamán folyamatosan portfóliófotózások, ruhapróbák és táncórák várnak. A Tündérszépek 2024 döntőjét szeptember végén rendezik majd meg Budapesten. 

A tét hatalmas: 2024 Tündérszépe 1 évig egy OMODA 5 típusú autó boldog tulajdonosa lesz, a verseny fáradalmait kipihenheti egy két főre szóló egyiptomi nyaraláson, valamint egy értékes mobiltelefonnal és kozmetikai szépségcsomaggal is gazdagodik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában