Sportfogadási mérföldkő

2024.08.27. 13:17

A paralimpia eseményei is elérhetőek a Tippmix és a TippmixPro kínálatában

A nemzeti lottótársaság kínálatában először, és nemzetközi viszonylatban is ritkaságszámba menően lehet fogadni a paralimpia magyar eseményeire a Tippmixprón és a Tippmixen.

MW

A paralimpiai versenyszámok esetében a magyar vonatkozású eseményekből, illetve fogadási lehetőségekből válogathatnak majd a fogadók

Forrás: Tippmix radar

A párizsi paralimpia szerdán kezdődik, Magyarországot 39 parasportoló képviseli 68 versenyszámban.

Horváth Zoltán, a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője szerint "sportfogadási mérföldkőhöz érkezett a nemzeti lottótársaság, hiszen a Tippmix és a TippmixPro életében most először, és nemzetközi viszonylatban is különlegességnek tekinthetően lehet fogadni paralimpiai eseményekre".

A paralimpiai versenyszámok esetében a magyar vonatkozású eseményekből, illetve fogadási lehetőségekből válogathatnak majd a fogadók. Magyar sportolóért összesen hatvannyolc versenyszámban szoríthatunk - a legtöbb versenyzővel, hét fővel az úszás képviselteti magát

 - idézte Horváth Zoltánt a szervezet közleménye.

Három esztendővel ezelőtt, Tokióban hét arany-, öt ezüst- és négy bronzérmet szereztek a magyar parasportolók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában