Különleges városnézés

2022.02.21. 14:54

Mutatjuk az Idegenvezetők Világnapjának idei győri programjait

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával valósul meg, melyet a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok csapata szervez és bonyolít le. Két sétát indítunk ezen a napon - közölték a szervezők portálunkkal.

kisalfold.hu

1. Szerepcsere-séta az Idegenvezetők Világnapján

 

2022. február 27.  14:00-15:30 óráig

 

Első alkalommal indítunk egy különleges "Szerepcsere-sétá"-t, ahol idegenvezetőnk, Csobayné Pintér Éva lesz a séta házigazdája, de időnként átengedi a mikrofonját egy rövid időre azoknak a kiválasztott jelentkezőknekt, akik kipróbálják magukat idegenvezetőként egy szerepcserével.

 

Ezen a programon, a Városházától Városházáig sétálva, érdekes történeteken keresztül az idegenvezetők munkájába is betekintést nyerhetnek a vendégek a város értékein kívül.

 

A séta tervezett időtartama: 90 perc

Találkozás: Városháza előtt

A programot a Széchenyi téren zárjuk.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztráció itt.

 

2. Staféta-séta az Idegenvezetők Világnapján Győrben

 

2022. február 27-én 15:30- 17:00 óráig

 

Az Idegenvezetők Világnapja (International Tourist Guide Day) egy szezonnyitó turisztikai szakmai program.

 

1985 óta számos országban megünneplik február utolsó vasárnapján, amikor az idegenvezetők betekintést engednek munkájukba és díjmentes programokkal ajándékozzák meg a résztvevőket. Ennek győri lebonyolítását a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői csapata vállalta magára 2014 óta. Ezen a sétán a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői egymást váltva vezetik a sétát és sok érdekes történetet mesélnek.

 

A séta tervezett időtartama: 90 perc

Találkozás: Széchenyi tér, Mária-oszlop

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztráció itt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!