Hirdetés

2 órája

Mi újság a Patentnál?

Tettük fel a kérdést a cégcsoportunk három vezetőjének, Kocsis Róbert vezérigazgatónak, Bauer László és Fekete Csaba vezérigazgató-helyettesnek.

PR cikk

A Patent felújított diszpécserközpontja a legmodernebb eszközökkel van ellátva, és külön videó szobával is rendelkezik a videó-távfelügyeleti szolgáltatás még hatékonyabb ellátásához.

A videóból látható, van újság bőven! A Patent győri központja teljesen megújult. Az ügyfélszám növekedése miatt, valamint a régi és új ügyfelek még jobb kiszolgálása érdekében volt erre szükség.

A technikai üzletág Szabadhegy városrészben egy önálló, nagy épületbe költözött. A cég saját IT csapata egyedülálló eredményeket ért el a vagyonvédelmet támogató Patent Gate szoftverfejlesztésben. Egyre több nagy vállalkozás választja a biztonság minőségét élőerős őrzéseiknél.

A Kamara által ajánlott vállalkozási elismerés mellett már nemzetközi szinten is elismert minősítéseket kapnak a hosszú évtized óta megbízható adózóként nyilvántartott csoportegységek.

A videó érdekességei közül, vizuálisan a legmegkapóbb, az európai szinten működő, a 21. századi távfelügyeleti és videó-távfelügyeleti elvárásoknak megfelelő diszpécserközpont bemutatása.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában