5 lakosztály és 3 hálószoba

2024.06.23. 08:00

Eladó egy kastély Jánossomorján

Kastélyt venne? Ne keressen tovább, mutatjuk az álomotthonát!

Kisalföld.hu

Ha egy igazán különleges és impozáns ingatlan a vágya, ne keressen tovább! Ez a gyönyörű, 18. századi stílusban épült kastély Ausztria határában nem csak álomszép, de akár szállodaként is üzemeltethető. A tágas szobák, a minőségi berendezés és a hatalmas park mind hozzájárulnak ahhoz, hogy itt valóban királyi életet élhessen. És ha mindezt kevesli, a szomszédos telek is megvásárolható!

CSALÁDI KASTÉLY AUSZTRIA KÖZELÉBEN

Az osztrák határtól pár km-re, Bécstől 1 órára, Budapesttől 1 óra 50 percre, Pozsonytól pedig 40 percre, Jánossomorján egy 2007-ben épült (XVIII. századra jellemző barokk stílusban), nettó 405 nm-es családi kastély eladó.

A kastély parkjának a területe 1.464 nm, mely mellett található egy 720 nm-es közművesített építési telek, amely opcionálisan megvásárolható a kastéllyal együtt +80.000 EUR-ért.

A kastély kialakításánál fontos szempont volt, hogy minőségi alapanyagokat, termékeket használjanak, illetve hogy a karbantartási költségek alacsonyak maradjanak.

A kastély akár 3 csillagos szállodaként is tud üzemelni, 5 lakosztálya van, egyenként 2-2 személy elszállásolására alkalmasak. Mindegyik szoba a belső udvarról külön nyílik, tartozik hozzájuk saját fürdőszoba is. 

A födém vasbetonból készült, a tetőtérben igény esetén további szobákat lehet kialakítani. 

Az épület nem szállodai részében 3 hálószoba található, mindegyikéhez tartozik fürdőszoba. A bútorokat tekintve többségük olasz, illetve spanyol, minőségüket tekintve a legjobbak közé tartoznak. Az egyik helyiségben található egy 100%-ban fából készült minőségi zongora is. Az ajtókban kristályüveg található. Az amerikai konyhában majdnem mindenből 2 található, tehát pl. 2 sütő, 2 mosogatógép, 2 mosogató. Néhány helyiségben klíma is található, összesen 3 darab. A szobák többségében amerikai stílusú ventillátoros lámpák vannak.

Az épület fűtése 2 darab gázkazánnal történik (a legjobb Vaillant kondenzációs kazán), melyek egyenként a kastély két részét fűtik ki, de ha az egyik elromlana, akkor a másik képes kifűteni az egész épületet. Emellett be van szerelve még 2 darab olajkazán is, amelyek szükség esetén használhatóak, de van még fatüzelésű kandalló is alternatívaként.

Az udvarban található 2 fúrt kút, amelyek biztosítják a vizet a szökőkutaknak, továbbá található még 5 darab gépkocsi beálló is. Ezen kívül az épület garázsában elfér még 3 autó.

A ház teljes berendezéssel és teljes bútorzattal együtt eladó.

Irányára: 1.590.000 EUR

Ha valaki a mellette lévő telket is meg szeretné vásárolni: + 80.000 EUR (ez a telek önállóan nem eladó)

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!