Három legutóbbi idegenbeli meccsét megnyerte a csapat

3 órája

Sopron - a játékosok jobban hisznek magukban

Az NB III-ban a soproni csapat a legutóbbi három idegenbeli meccsét megnyerte. Az elmúlt hétvégén Balatonfüreden gyűjtötte be a három pontot az FC Sopron..

Papp Győző

Az NB III a 10. helyén áll a soproni csapat. Az FC Sopron a a legutóbbi három idegenbeli meccsét megnyerte, az elmúlt hétvégén Balatonfüreden gyűjtötte be a három pontot.

Sopron
Az FC Sopron a Gyirmót II otthonában is nyerni tudott. Fotó: gyirmotfc.hu

Bücs Zsolt vezetőedző szerint a füredi diadal annak is volt köszönhető, hogy előtte hazai pályán elveszítették a Komárom elleni összecsapást.
„Bosszantó vereség volt, szó mi szó - kezdi Bücs Zsolt. - Hatvannégy percig azt gondolom, mi voltunk a jobbak, nekünk voltak nagyobb helyzeteink, de ezek sajnos kimaradtak. Az utolsó nagyjából fél órára szétestünk és ezt a Komárom megbüntette. Nem tetszett a játékosaim meccs alatti testbeszéde, ezért utána kemény  elbeszélgetések következtek. Kaptak olyan filmeket, anyagokat, melyek segítették őket, hogy ezentúl jobban higgyenek saját magukban. Meggyőződésem, ha ez nincs, a balatondüredi mérkőzést nem tudtuk volna megnyerni,”
A tóparti csapat ellen már 3-0-ra vezetett az FC Sopron, a hazaiak innen zárkóztak fel egy gólos hátrányra.

Sopronban is nyerni akarnak


„A Balatonfüred nagy bedobásokra, ívelgetésekre épüló focit játszik - folytatja a vezetőedző. - Két ilyen szituáció után lecsorgó labdából szerezték a góljaikat. A hajrában viszont a játékosaim nagy lelkierőről tettek tanúbizonyságot, megnyerték a fontos párharcokat és biztos vagyok benne, ebben szerepet játszottak az említett új ismeretek. Sokat tanultunk ebből a kilencven percből is és remélem, ez már most vasárnap kamatozni fog a Kelen ellen. Hazai pályán idén ősszel még nem tudtunk nyerni, szinte biztos vagyok benne, ezen a hétvégén megtörik ez a rossz sorozatunk. A soproni szurkolókat elsősorban az érdekli, ha a Káposztás utcában győzni látják a csapatot, ennek végre eleget akarunk tenni.”
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában