Valóra vált álom

17 órája

A dobogó csúcsán - Országos bajnok lett a győri horgász

Az egyéni országos horgász bajnokság négynapos döntőjében Szolnokon, az Alcsi-szigeti Holt-Tiszán az utolsó fordulóban is megőrizte vezető pozícióját a győri ifjabb Hamar Ferenc. A nyolc fordulóban tizenegy pontot szerzett, ezzel országos bajnok lett.

Kisalföld.hu

A dobogóért folytatott harcban Csöregi Balázs ezüstérmes (16 pont), Csillag László bronzérmes (19 pont) lett. A 4. fordulóban jó néhány tíz kilogramm közeli fogás is született, közülük is kiemelkedett Nagy András 11.725 grammos teljesítménye – adta hírül a MOHOSZ

Győri horgász az élen – Ifj. Hamar Ferenc egyéni országos bajnok lett.
Győri horgász az élen – Ifj. Hamar Ferenc egyéni országos bajnok lett. 
Fotó: MOHOSZ

A győri horgász a közösségi oldalán is beszámolt az egyéni országos horgász bajnokságról, az országos bajnoki cím megszerzéséről. 

Mint írta: 

„Ma egy álom vált valóra! Nyolc fordulóban tizenegy pontot horgászva sikerült megnyernem a magyar bajnokságot. Hihetetlen érzés a világ egyik legerősebb mezőnyében, sok Világ-és Európa bajnok között az élen végezni. Azt hiszem kell még pár nap mire ezt feldolgozom. Jövőre jöhet a másik nagy cél, a válogatottba kerülés! Óriási köszönet nektek a sok szurkolásért és biztatásért! Köszönöm továbbá családomnak, csapattársaimnak, a Timár Mixnek, és az Exnernek a sok támogatást, és a szponzorációt!”

 –fogalmazott a győri horgász.

Hamar Ferenc a nagy céljáról, a a válogatottba kerülésről korábban lapunknak is mesélt. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában