Kosárlabda

9 órája

Euroliga – Hazai pályán kezdi a sorozatot a SERCO UNI Győr – videó

Szerdán 18 órakor a női kosárlabda Euroligában a SERCO UNI Győr az olasz bajnok Reyer Veneziát fogadja.

Kisalföld.hu

A csapategységben bíznak a győriek.

Fotó: Dr. Németh-Csigai Krisztina

A győrieknél biztosan nem lesz Bridget Carleton, aki még mindig a WNBA-ben szerepel, csapatával szerda hajnalban bejutottak a fináléba. A kanadai légiós 2 ponttal, 2 lepattanóval és 2 assziszttal járult hozzá a Connecticut Sun 88–77-es legyőzéséhez. Rajta kívül a sérüléséből lábadozó Ruff-Nagy Dóra hiányzik. A Darazsak Sportakadémia ellen viszont csatlakozott a kerethez a fiatal Mészáros Ágota.

Cziczás László, a győriek vezetőedzője szerint az olasz bajnokcsapat komplett csapat, tele minden poszton kiváló játékosokkal.

„Olasz válogatott játékosok és két-három top minőségű kosaras alkotja a keretet. Készülünk rájuk, elsősorban továbbra is a védekezéssel foglalkozunk sokat. Nagyon hiányzik jó pár hét a felkészülésünkből, ahol nem volt együtt a keret. Nem vagyunk csúcsformában, de bízom benne, hogy sokkal szebb arcunkat tudjuk majd mutatni a Velence ellen” – fogalmazott a szakember, utalva egyben arra, hogy elsősorban mely dolgokban voltak hiányosságai az együttesnek az eddigi meccseken.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában