Labdarúgás

2 órája

ETO-Ferencváros: zöld-fehérek rangadója

Nagy érdeklődés kíséri a hétvége zárómérkőzését. Az ETO FC Győr a címvédő és listavezető Ferencvárost fogadja vasárnap..

Papp Győző

Bitri (az egyenlítő találat szerzője), Bumba és Bembouali gólöröme Zalaegerszegen. Fotó: eto.hu

Az OTP Bank Liga 11. fordulójának vasárnapi zárómérkőzését játssza a két csapat. A hétvégi forduló legnagyobb érdeklődéssel várt összecsapása lesz az ETO FC Győr–Ferencváros összecsapás (Győr, ETO Park, vasárnap, 17.45.)

ETO
Claudiu Bumba góllal tért vissza az ETO-ba. A Ferencváros ellen is betalálhat.

A zöld-fehér együttesek összecsapásán telt házat jelentő fél ház fogadja a csapatokat, ami nem véletlen, hiszen az FTC legutóbb tíz évvel ezelőtt lépett pályára bajnokin Győrben, akkor 1–0-ra nyert. 
Ez lesz a két gárda 134. élvonalbeli találkozója, az örökmérleg nyelve a Ferencváros felé billen: 64 fővárosi győzelem, 33 döntetlen és 36 győri siker a mutató. 

ETO - öt forduló óta veretlen

Mindkét csapat jó formában érkezik a mérkőzésre, a Ferencváros csütörtökön a Nice elleni 1–0-lal megszerezte első sikerét az Európa-liga alapszakaszában, míg az ETO öt forduló óta veretlen az NB I-ben, legutóbbi két hazai találkozóját egyaránt megnyerte. 
A győri szurkolók bíznak benne, hogy vasárnap nem szakad meg kedvenceik jelenleg tartó jó sorozata, és „pontosan” hagyják el a pályát. 
Borbély Balázs, az ETO vezetőedzője: „A felkészülésünk a terv szerint alakul, azt csináljuk a hét elejétől, amit elterveztünk. Remek hangulatú mérkőzés várható egy minőségi ellenféllel szemben, nagyon bízunk benne, hogy ezen a találkozón is sikerül jó eredményt elérnünk.” 

Az ETO idén ünnepli fennállásának százhuszadik évfordulóját, ennek jegyében a klub a Ferencváros elleni mérkőzésen köszönti egykori legendás játékosait, a bajnokcsapatok tagjait és a kupagyőzteseket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában