Útlezárás, parkolás, belépés

2 órája

Fontos információk az ETO-Fradi összecsapás kapcsán, nem csak szurkolóknak

A legutóbbi hazai mérkőzéshez hasonlóan, biztonságtechnikai okokból ez a meccs is kiemelt státuszú. Szigorúbbak a beléptetési szabályok lesznek az ETO-Fradi összecsapáson.

Kisalföld.hu

Forrás: Kisalföld archív

Fotó: Molcsányi Máté

Belépés csak azosonítás után 

A jegyeket csak névre szólóan lehetett megvásárolni az ETO-Fradi összecsapásra, így a beléptetéskor a biztonsági szolgálat ellenőrzi a személyazonosságot. Azt kérik a szurkolóktól, hogy belépés előtt készítsék elő személyes okmányaikat (személyi, jogosítvány, útlevél).

Nyitás 15:45-kor

A stadion a mérkőzés előtt 2 órával nyit. Arra kérnek mindenkit, időben érkezzen, hogy a kezdésre már mindenki el tudja foglalni a helyét. A Győri Rendőrkapitányság jelezte, a beléptetés során a rendezők szigorúan átvizsgálják a szurkolók ruházatát és csomagjait. A biztonsági személyzet kiemelten figyel majd rá, hogy a beléptetés során kiszűrje és megakadályozza a pirotechnikai eszközök bejuttatását a stadionba.

Biztonságtechnikai okok miatt a Hotel felőli lépcsőt lezárják. A stadiont a hazai jegypénztárak felőli oldalról lehet megközelíteni, majd ezután a promenádon át, két pontot lehet bejutni a lelátókra. 

Útlezárás déltől

A mérkőzés napján (12:00-22:00) a Nagysándor József utcát a Stadion utca és a Tóth László utcai körforgalom közti szakaszon teljes szélességében lezárják.

Vendégmez csak a vendégszektorban

A hazai szektorokba a vendég csapat mezében, sáljában történő belépés a vonatkozó szabályozások és a biztonsági kockázatok miatt nem engedélyezhető! Ezt a bejáratnál a biztonsági szolgálat szigorúan ellenőrizni fogja - hívta fel a figyelmet az ETO FC Győr a közösségi oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában