Új szerepkörben

3 órája

Nagy bejelentést tett a Győri Audi ETO KC korábbi játékosa

Nagy és örömteli bejelentést tett a Győri Audi ETO KC korábbi játékosa, Nora Mörk.

Kisalföld.hu

Nora Mörk anyai örömök elé néz.

Fotó: Alex Davidson

A dán Team Esbjerg norvég játékosa, a norvég Nora Mörk anyai örömök elé néz és első gyermekét várja – számolt be róla a daniasport.hu Facebook-oldala.

Alig várom, hogy anya legyek, és egy teljesen új és izgalmas élet elé nézek. Most egy ideig a pálya szélén fogok ülni, de továbbra is a csapat mellett leszek és támogatni fogom őket, amiben csak tudom.

"Izgalmas lesz követni a csapatot és arra számítok, hogy a következő szezonban ismét készen állok arra, hogy a csapatért játszhassak” – mondta a 33 éves Nora Mørk.

Nora Mörk 2025 májusára várja a babáját, és a 2025/2026-os szezon kezdetére újra készen áll majd, 2025 szeptemberében, ha minden a tervek szerint alakul.

„Nora Mörk nagyon fontos játékosa a Team Esbjergnek, világszínvonalú játéktudással rendelkezik. Világklasszis. Emellett Norának felbecsülhetetlen a tapasztalata, számos nagy bajnoki cím szerepel az önéletrajzában. Biztos vagyok benne, hogy továbbra is értéket fog teremteni a csapat számára, még akkor is, ha ennek nagy része a pályán kívül fog történni” – mondta Tomas Axnér vezetőedző, aki így folytatta:

"Gratulálok Norának és Jerrynek, és minden jót kívánok nekik a továbbiakhoz, a kis családjuknak.”

Nora Mörk a magánéletben a svéd Jerry Tollbringgel alkot egy párt, aki a német Füchse Berlin játékosa.

Nora Mörk 2022 nyarán csatlakozott a Team Esbjerghez, és meghosszabbította szerződését a Team Esbjerggel tavaly, így a szerződése 2026 nyaráig szól.

Nora Mörk Győrben

A norvég balkezes klasszis 2016 és 2019 között szerepelt az Audi-ETO-ban, mellyel 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben is Bajnokok Ligáját nyert. A játákos 2018 elején súlyos térdsérülést szenvedett – pályafutása során nem először –, de ebből is fel tudott állni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában