ETO-Fehérvár mérkőzés

5 órája

A győri klub felhívása: a szurkolók időben érkezzenek a stadionba

Kisalföld.hu

Kilenc év után ismét az élvonalban találkozik egyik legnagyobb riválisával az ETO FC Győr. A Fehérvár FC elleni találkozóval kapcsolatban a győri klub a hivatalos honlapján osztott meg néhány fontos információt.

A szombaton 14.30 órakor kezdődő mérkőzésre már múlt hét végén elindult az online jegyértékesítés. A stadiont megközelíteni a hazai jegypénztárak felőli oldalról lehet, majd ezután a promenádon át a beléptetés két pontot történik. Biztonságtechnikai okok miatt a hotel felőli lépcsőt lezárják, hiszen a fehérvári szurkolók azon kapu mögött foglalnak helyet.

A stadion a mérkőzés előtt 2 órával nyit, megkérnek mindenkit, időben érkezzen, hogy a kezdésre már mindenki el tudja foglalni a helyét. A mérkőzés napján (11.00-18.00) a Nagysándor József utca (Stadion utca és a Tóth László utcai körforgalom közti szakaszán) az utat teljes szélességében lezárják a forgalom elől.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában