Női labdarúgás

2024.09.07. 20:58

Nehezen kiharcolt ETO-győzelem a női NB I-ben

Az utóbbi időszakhoz képest közepes teljesítménnyel nyert hazai pályán az ETO FC Győr a Simple Ligában, így három forduló után hibátlanul áll a táblázaton.

Kisalföld.hu

A győriek nem játszottak jól, de így is nyertek.

ETO FC Győr–Szekszárd 2–1 (0–0)

Győr, Simple Liga-mérkőzés, 200 néző. V.: Bognár R.

ETO: Krizsan – Öreg, Kovács L., Nagy F., Frajtovic – Kern (Horvathova, 66.), Abambila, Savanya (Jánosi, 84.), Sali (Süle, 66.) – Kocsán, White. Edző: Dörnyei Balázs.

Szekszárd: Török – Schell, Acsádi, Jáhn, Vári – Kágyi, Bartalis, Stevanovic, Kovács Zs. – Nagy-Cseke (Prigli, 37.), Taylor. Edző: Micskó Márk.

Gsz.: Savanya, Kocsán, ill. Acsádi.

Nagy melegben kezdődött a találkozó, amelynek 12. percében Nagy F. egy szöglet után kipattanó labdát 25 méterről bombázott a felső lécre. Az ETO fölényben játszott, sok szögletet elvégezhetett, de a támadásiból hiányzott a kreativitás, a pontosság és az átütőerő. Fordulás után aztán megszerezte a vezetést a győri csapat: az 57. percben egy kapu előtti kavarodást követően Savanya fejelt a hálóba. 1–0. Nem sokkal később, a 65. percben, egy szögletet követő nagy győri védelmi hiba után Acsádi ívelt fejese landolt a hazai kapuban. 1–1. Ezután az ETO mindent elkövetett a győztes gól megszerzéséért, ami a 81. percben sikerült is: Frajtovic bal oldali beadását Kocsán 10 méterről helyezte a kapuba. 2–1.

Összességében megérdemelten nyert az ETO, de teljesítménye ezúttal jócskán elmaradt a megszokottól.

Dörnyei Balázs: – Kellemetlen stílusban játszó ellenféllel szemben fontos három pontot szereztünk.

Micskó Márk: – Büszke vagyok a csapatra, mert megint szervezetten játszottunk egy erős ellenféllel szemben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában