Férfi kézilabda

3 órája

A Gyöngyös ellen folytatná győzelmi sorozatát az ETO University – videó

A férfi NB I 4. fordulójában az ETO University Handball Team együttese a Gyöngyös csapatát fogadja szombaton 18 órakor a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Kisalföld.hu

A győri csapat eddig háromból három meccset nyert.

Fotó: ETO University HT

A Kilvinger Bálint által vezetett győri együttes eddig hibátlan mérleggel áll a bajnokságban, hiszen az első fordulóban bravúros végjátékkal 31–30-as győzelmet aratott a Budakalász ellen, míg az Eger otthonában kilenc góllal bizonyult jobbnak (26–35). A legutóbbi fordulóban pedig a Csurgó együttesét győzte le 35–27-re hazai pályán.

A Gyöngyös a 10. fordulóból előre hozott, Szeged elleni mérkőzéssel kezdte meg az idényt, ezen 35–27-es vereséget szenvedett. A második és harmadik fordulóban hazai pályán a Csurgó ellen 29–29-es döntetlent értek el, a Komlót 29–25-re verték.

 

„Természetesen a célunk, hogy a negyedik győzelmet is begyűjtsük, de ne feledjük, rutinos csapatról van szó, az edzőjük már tavaly óta építi őket. A gyöngyösiek szereplése is igazolja a bajnokság kiegyenlítettségét, hiszen legutóbb legyőzték azt a Komlót, mely megverte a Fradit. Abban azért bízunk, hogy a hazai pálya mellettünk szól. Örömmel látjuk, hogy egyre többen jönnek ki a meccseinkre, fantasztikus a hangulat. Azon leszünk, hogy minél többször ünnepeljünk együtt győzelmet lelkes drukkereinkkel” – mondta korábban lapunknak a győriek vezetőedzője, Kilvinger Bálint.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában