Labdarúgás

2024.08.11. 07:00

NB II foci - Nehéz mérkőzésre számít a Gyirmót a Csákvár ellen

A Merkantil Bank Liga, NB II ­­­ 3. fordulójában a még hibátlan Gyirmót a Csákvárhoz látogat.

Kisalföld.hu

Fotó: gyirmotfc.hu

Csákvár–Gyirmót FC Győr 
Csákvár, vasárnap, 19.00. V.: Ujhelyi. 

A kék-sárgák jól elkapták a rajtot, előbb Soroksáron nyertek, majd hazai pályán a Mezőkövesdet fektették két vállra. 

Tamási Zsolt vezetőedző: – Sok eladott labdánk volt a Mezőkövesd ellen, ami miatt nem lehetett folyamatos a játékunk. Bízom benne, hogy jó úton járunk, és hétről hétre javulni fog csapatunk teljesítménye. Két szélsőnknek kellett volna lendületet vinnie a támadásokba a hazai meccsünkön, hiszen a mezőkövesdi védelem mögött adódtak területek, de ehhez sokkal labdabiztosabbnak kell lenniük. Az eredményekkel elégedettek vagyunk, de nem csapjuk be magunkat, hiszen látjuk, hogy rengeteg munka vár még ránk. A csákváriak két hazai mérkőzéssel kezdtek, amiken egy győzelem és egy vereség született. Utóbbi meccsükön a korai hátrány miatt nagy erőket mozgósítottak a BVSC ellen a jobb eredmény elérése érdekében, de nem sikerült egyenlíteniük. Rendkívül szervezett, erős csapat rutinos játékosokkal, ezért is nehéz meccsre számítok. 

A 3. forduló további párosítása, vasárnap: Mezőkövesd–Szentlőrinc, Soroksár–Békéscsaba, Ajka–Szeged, Kozármisleny–Honvéd, Tatabánya–Kisvárda, Kazincbarcika–BVSC 19.00. Hétfő: Budafok–Vasas 20.00. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában