kisalfold.hu videó

2024.08.22. 16:47

Mintegy négy évre tiltották el a futballtól az ellenfelét meccs közben megütő mezőörsi labdarúgót

Az MLSZ Győr-Moson-Sopron Vármegyei igazgatóság fegyelmi bizottsága közel négy éves eltiltással sújtotta azt a mezőörsi labdarúgót, aki egy megyei I. osztályú bajnokin leütötte ellenfelét.

A Mezőörs játékosa közel négy évig nem léphet mérkőzésen pályára.

Fotó: Nagy Gábor

Ahogy arról beszámoltunk, döbbenetes jelenetet rögzített a kamera a Credobus Tehetségközpont–Mezőörs vármegyei I. osztályú bajnokin. A vendégek egyik – korábban élvonalban is szereplő – labdarúgója meccs közben egyszerűen leütötte a hazaiak fiatal játékosát.

Az eset – jogosan – óriási vihart kavart, országos hír lett a durva megmozdulásból. Sokan a futballista örökös eltiltását követelték. 

A hazaiak  jelezték a sportszerűtlenséget a bajnokságot szervező megyei igazgatóságnak, amely természetesen kivizsgálta a súlyos szabálytalanságot, a soron következő fegyelmi tárgyaláson pedig ítéletet is hozott.

E szerint a fegyelmi bizottság, Venczel Zoltánt, a Mezőörs labdarúgóját 2028. március 30-ig mérkőzésen való részvételtől eltiltotta. Ez azt jelenti, hogy a futballista mintegy négy évig hivatalos labdarúgó-mérkőzésen nem léphet pályára.

 

A kamera által rögzített jelenet
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában