Felkészülés

2024.07.09. 12:36

Ez igen – Harmadszor is nyert az NB I-re készülő ETO focicsapata

Egygólos hátrányból fordított, így – a Zsolna és a Honvéd legyőzését követően – a Somorját felülmúlva, harmadik nyári felkészülési mérkőzését is megnyerte az ETO FC Győr.

c

Fotó: eto.hu

ETO FC Győr–STK Samorin (szlovák II.) 3–1 (1–1)
Dunaszerdahely, MOL Akadémia, felkészülési mérkőzés.
ETO: Ruisz – Albion (Vera, 46.), Bitri (Ráska, 21,), Krpic, Vianna, Tóth R., Riquelme, Kröhn, Boschilia, Csóka, Ntsama. 
A 60. perctől: Gyurákovics – Vera, Szépe, Keresztes, Csontos, Vingler, Anton, Skvarka, Diarra, Lukic, Bumba. Vezetőedző: Borbély Balázs.
Gsz.: Ntsama (27.), Csóka (51.), Skvarka (86.),  ill. Záhrádnyik (19.).
William  Ntsama helyzeteivel kezdődött a találkozó, de kimaradtak a nagy lehetőségek, majd a 19. percben Bitri adta haza rosszul a labdát, amire Záhrádnyik csapott le, s a hálóba gurított. 0–1. A 27. percben  a jobbhátvéd Albion adott remek labdát Kröhnnek, aki aztán az alapvonal közeléből   a középen  érkező Ntsama elé tálalt, ő pedig már nem hibázott, ballal a kapuba lőtt 1–1. Az 51. percben egy somorjai védőtől került Csókához a labda a kapu előterében, aki egy átvétel után a hálóba lőtt. 2–1. Öt perccel később ismét Csóka került helyzetbe, Kröhn csapta be a védőjét, ám pontos beadását a győri játékos nem tudta gólra váltani, kapu fölé lőtt. A 65. percben újabb védelmi hibát követően szerzett az ETO labdát, ám ezúttal Skvarka lövését blokkolni tudták a somorjai védők. A 80. percben Bumba beadását követően Csontos került hatalmas helyzetben, ám közelről mellé fejelt. Egy perccel később Skvarka lőtt kapura, a labda kevéssel kerülte el a kapufát. A 86. percben szép támadás végén Skvarkához került a labda, aki éles szögből, nagy erővel a hálóba lőtt. 3–1.
Az ETO pénteken 10.30 órakor a szlovák élvonalban szereplő DAC 1904-el játszik felkészülési mérkőzést a dunaszerdahelyi MOL akadémián.


Ajándékot kap az első 1500 vásárló
Tegnaptól lehet megváltani a 2024/2025-ös NB I-es idényre szóló bérleteket az ETO Stadion hazai jegypénztárában.
A megvásárolt bérletek belépést biztosítanak az ETO NB I-es és NB III-as férfi, illetve NB I-es női csapat minden hazai bajnoki mérkőzésére. Az első  időszakban fenntartják a tavalyi bérletesek helyet, ám ezzel egyidőben a szabad helyekre van lehetőség bérletet váltani. A bérleteváltás második szakasza július 22-túl augusztus 10-ig tart. Az első 1500 bérletet vásárló ETO-s jubileumi sálat kap ajándékba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában