Női labdarúgás

2024.07.31. 13:19

ETO - két új igazolás érkezett Fehérvárról

Kisalföld.hu

női labdarúgás.

Az ETO játékosai napi két edzéssel és rangos nemzetközi mérkőzésekkel készülnek az augusztus végi bajnoki rajtra. Azok a játékosok, akik eddig végigcsinálták a felkészülést, a következő hét végén pihenőt kapnak, a sérülésből épülők viszont folytatják a rehabilitációt, hogy minél előbb a szakmai stáb rendelkezésére állhassanak. 
Bíró és Frajtovic néhány ed- zés erejéig  már csatlakozott a csapathoz, Borók betegsége miatt kezelésekre jár, Süle és Vachter egyelőre gyógytornásszal készül, míg Vida lábáról a napokban kerülhet le a gipsz.
Jó hír, hogy Sali már  visszatérhet, s az is kedvező információ, hogy a Fehérvár FC-től érkező Jánosi Ninettával és Németh Virággal megegyezett a klub, így mindketten Győrött folytatják a pályafutásukat. Velük ellentétben nem lesz az ETO játékosa a próbajátékon szerepelt kolumbiai Ibarguen, aki már haza is utazott. A csapat vezetői még két új játékos szerződtetését tervezik az elkövetkezendő időszakban

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában