Kézilabda

2024.07.23. 08:38

Bemutatjuk az Audi ETO új kapusát - Hatadou Sako mezszámának is története van - videó

Bár a Győri Audi ETO KC játékosai csak augusztusban, az olimpiát követően kezdik meg a közös felkészülést a 2024-2025-ös idényre, az új igazolásokat már a párizsi játékok előtt megismerhetik a szurkolók a klub videósorozatából.

Kisalföld.hu

A Győri Audi ETO KC videóinterjú-sorozatban mutatja be új játékosait, hogy a közönség már a felkészülés kezdete előtt megismerkedhessen az új játékosokkal és közelebb kerüljön hozzájuk - olvasható a klub honlapján.

ETO
Hatadou Sako az Audi ETO új kapusa mutatkozik be

Az utolsó, hatodik részben világbajnok francia kapus, a 28 éves, Metzből érkező Hatadou Sako nyilatkozik. A szintén olimpikon kézilabdázó egyelőre szeretné megélni a párizsi játékok minden pillanatát, de azt is várja, hogy a fantasztikus győri szurkolótáborral a háta mögött sikereket érjen el a zöld-fehérekkel. Mezszámát vallási indíttatásból választotta, és nyitott szívvel érkezik a Rába-partjára: szeretné minél jobban megismerni a várost, a magyar kultúrát és az országot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában