Újra az NB I-ben

2024.07.27. 08:47

`A győzelem sokkal jobban ízlik´ - Videón az ETO edzőjének nyilatkozata az első NB I-es meccs után

Kilenc év után játszott újra elsőosztályú mérkőzést az ETO péntek este. Az újoncok rangadóján a Nyíregyháza 2-1-re győzte le a győri zöld-fehéreket, Borbély Balázs, az ETO edzője videón értékelte a szezonnyitányt az NB I-ben

Kisalföld.hu

Nagy csata volt a Nyíregyháza-ETO meccsen péntek este, de a győri zöld-fehérek vereséggel kezdték az elsőosztályú pontvadászatot. Fotó: Nemzeti Sport Online

Az ETO FC trénere, Borbély Balázs szerint csapata idegesen kezdte a mérkőzést.

„Ennek ellenére a védekezés rendben volt, de sok ki nem kényszerített hibát vétettünk. Nem értem, miért volt ez az idegesség. Megérdemelte a Nyíregyháza a szerencsés vezető gólját, aztán jól reagáltunk, sokkal jobban játszottunk, önbizalommal vezettük a támadásokat, volt minőség, összeszedtük a második labdákat.

Pillanatkép az újoncok rangadójáról. Fotó: Nemzeti Sport Online

Kár a második gólért, mert akkor játszottunk a legjobban. Nem szabad ilyen hibát véteni, mert az NB I-ben büntetik” - nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a győriek mestere.

Percről percre tudósításunkat ide kattintva olvashatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában