Torna

2024.07.18. 17:34

A győri Mészáros Krisztofer már számolja a perceket az olimpiáig

Mészáros Krisztofer jó formában várja az olimpiát. A Győri AC Eb-érmes tornásza hat szeren versenyez majd Párizsban.

Kisalföld.hu

Mészáros Krisztofer a párizsi olimpiával kel és fekszik.

Fotó: Jozsef Freschli

„Az edzések mellett rendszeresen vannak versenyszimulációk, amikor teljes gyakorlatokat csinálok. Úgy érzem, jól alakul a formám és a felkészülésem is. Egy-két gyakorlatom változott az Eb óta, lólengésben például betettünk egy plusz elemet, korláton szintén, így ott 6,1-ről, 6,4-re változott a kiinduló pontszámom. A nyújtó kiindulóját is feljebb vittük, 5,5-ről 5,7-re. Talajon maradt az Eb-érmes gyakorlatom.” – számolt be Mészáros, aki hozzátette: alig várja már a kiutazást.

„Életem első olimpiai szereplése lesz. Szinte azt érzem, hogy túl lassan telik az idő, már szeretnék ott lenni Párizsban, bemutatni a gyakorlatokat. Még soha nem versenyeztem ennyi ember előtt. A célom az, hogy 27-én a selejtezőben jó gyakorlatokat tudjak bemutatni, és nagyon jó lenne ott lenni az egyéni összetett, és a talaj döntőjében is.”

Szűcs Róbert kiemelte, egészséges várakozás tölti ki a mindennapjaikat.

„Jó érzés szembenézni a feladattal. Becsülettel végigcsináltuk az elmúlt olimpiai ciklust, és azt látom Krisztoferen, hogy most már az olimpiával kel és Párizzsal fekszik” – jegyezte meg Szűcs Róbert, Mészáros Krisztofer edzője, aki egyben a férfi tornászok vezetőedzője is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában