Labdarúgás

2024.06.20. 16:17

Újra NB I-ben - Az ETO Nyíregyházán kezd, mutatjuk a győri zöld-fehérek őszi bajnoki meccseit

A magyar szövetség (MLSZ) székházában csütörtökön készült el a 2024/25-ös szezon menetrendje. Az MLSZ honlapja szerint a lebonyolítás rendje nem változott: a 33 forduló során minden párharcból három lesz. Az idény végén a 11. és a 12. helyezett esik ki az élvonalból.

Kisalföld.hu

A győri zöld-fehérek az első NB I-es meccsüket hazai pályán a Debrecen ellen vívják majd. Fotó: Kisalföld-archívum

Az első fordulóra július 26-28-án kerül sor. A legutóbb második helyezett és kupagyőztes Paksi FC a Diósgyőr vendége lesz. A két feljutó, a Nyíregyháza és az ETO FC Győr egymás ellen mutatkozik be az első körben. Az ETO csütörtökön tartotta első alapozását, az edzésről ide kattintva nézhetnek fotókat.

Az idei év utolsó fordulóját (17.) december 13-15-én játsszák. A 18. fordulót január 31. és február 2. között rendezik, a bajnokság pedig május 24-25-én zárul.

Az első derbire csak a negyedik fordulóig kell várni, ekkor az FTC fogadja az Újpestet, míg a bajnokság első örökrangadóját, az MTK-Ferencváros összecsapást a hetedik fordulóban láthatják a nézők.

A mérkőzések pontos kezdési időpontjait a jogtulajdonos televíziós társasággal, a nemzetközi kupákban érdekelt csapatok mérkőzéseinek kezdése ismeretében, az MTVA-val folytatott egyeztetést követően hozza nyilvánosságra az MLSZ.

OTP Bank Liga, 1. forduló (július 26-28):

Debreceni VSC-Ferencváros
Diósgyőri VTK-Paksi FC
Nyíregyháza Spartacus-ETO FC Győr
Újpest FC-Puskás Akadémia FC
Kecskeméti TE-Fehérvár FC
Zalaegerszeg-MTK Budapest


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában