Labdarúgás

2023.11.19. 09:15

Foci NB III - Győri vereség az egyik bajnokaspiránsnál

Kisalföld.hu

Opus Tigáz Tatabánya – ETO Akadémia 1-0 (1-0)

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 400 néző. V.: Gaál.

Tatabánya: Lóth – Molnár T., Székely, Krupánszki, Forró (Hadobás 78’), Letenyei, Kovács I., Szegleti, Kocsis G., Kiprich, Árvai (Hajas 78’). Vezetőedző: Gyürki Gergely.

ETO Akadémia: Kocsis B. – Buna, Csáki (Bíró 75’), Lucarelli, Szujó, Tamás K., Mitring, Bánáti, Csóka, Rátonyi, Lacza. Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Gsz.: Kocsis G. (21’).

A 21. percben előnyhöz jutottak a hazaiak, egy tizenhat méterről leadott lövés megpattant, amit Kocsis G. közelről a kapuba lőtt 1-0. A 36. percben az első mérkőzését játszó 16 esztendős Kocsis Botond hárított ziccerben, Árvai lövését védte. Az eredmény a második félidőben sem változott, így az ETO Akadémia szoros mérkőzésen egy gólos vereséget szenvedett a bajnokság egyik fő esélyesének otthonában.

Szekeres Adrián: - Sajnos az a győzni akarás, ami az előző héten jellemezte a csapatot, most nem volt meg. Egy ilyen rutinos játékosokból álló csapat ellen ez nem fér bele.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában